Аптека

Во склоп на ПЗУ Бами Кор Медика во Тетово, функционира аптека во наменски изграден простор во новиот објект.

Лабораторија

Во новиот блок лабoраториската дејност е сместена во најсовремени просторни услови наменски изградени за таа дејност.

Стоматологија

Од 1ви Декември 2012 година, со работа започна стоматолошката ординација во склоп на ПЗУ Бами Кор Медика - Тетово.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

ул. Благоја Тоска ББ
1200 Тетово
(веднаш под хируршки блок на Медицински Центар - Тетово) 

Телефон: 044 / 335 - 747

Факс: 044 / 331 - 739

Мобилен: 070 / 209 - 039

 

Тел: 044 / 335 - 747


Моб: 070 / 209 - 039

 

Адреса:

ул. Благоја Тоска ББ

1200, Тетово

(веднаш под Хируршки блок на

Медицински Центар - Тетово)

ЛОКАЦИЈА