Аптека

Во склоп на ПЗУ Бами Кор Медика во Тетово, функционира аптека во наменски изграден простор во новиот објект.

Лабораторија

Во новиот блок лабoраториската дејност е сместена во најсовремени просторни услови наменски изградени за таа дејност.

Стоматологија

Од 1ви Декември 2012 година, со работа започна стоматолошката ординација во склоп на ПЗУ Бами Кор Медика - Тетово.

АКТИВНОСТИ

ПЗУ "БАМИ КОР МЕДИКА" со досегашното работење изгради свој сопствен имиџ заради високата професионалност, стручност, прецизност, коректен и хуман однос од страна на ситре вработени кои се водени, следени и потпомогнати од будното око на сопственикот и оснивачот М-р сци. Д-р Раско Митовски.

Главна карактеристика за сите вработени во ПЗУ "БАМИ КОР МЕДИКА" е нивната семејна ориентација во животот.

Успешноста при работењето најчесто со најтешките и најкомплексните пациенти се должи на почитувањето на поставените ПОСТУЛАТИ  од страна на сопственикот и оснивачот.

Тел: 044 / 335 - 747


Моб: 070 / 209 - 039

 

Адреса:

ул. Благоја Тоска ББ

1200, Тетово

(веднаш под Хируршки блок на

Медицински Центар - Тетово)

ЛОКАЦИЈА